Support Inloggen

Referenties

Customer case: Van de Velde Bouwmaterialen

Van de Velde & Zonen wilde af van haar gedateerde DOS-toepassing en zocht naar één geïntegreerde bedrijfstoepassing die alle bedrijfsprocessen kon ondersteunen. Accomodata implementeerde Odoo Enterprise uitgebreid met een aantal extra ontwikkelde distributiemodules.

Lees de volledige case


Uw project bespreken?


Customer case: Lingier Confiserie Horeca

Lingier Confiserie Horeca distribueert zoetwaren, dranken en horeca-artikelen. Odoo Enterprise werd er in 2015 opgezet met het oog op een efficiëntere orderafhandeling. Alle verkoopsinformatie is in Odoo gecentraliseerd, om waardevolle klantinzichten te benutten om een toekomstige digitale klantervaring te verbeteren.

Uw project bespreken?

Customer case: Bertrem Trade Company

Bertrem Trade Company ontwerpt en verdeelt schoenen, laarzen en sneakers onder de merknamen Brako, Brako Anatomics, Christofoli en Wanda Panda.
Het CRM, de orderafhandeling, de voorraad en de facturatie wordt er via Odoo beheerd.


Uw project bespreken?

Customer case: Project Zero

Project Zero te Waregem is een B2B-groothandel in zonnepanelen, domotica en led-verlichting. Het CRM, de verkoop, binnen- en buitendienst, eBusiness, klantenportaal, voorraad, inkoop en boekhouding werken er digitaal geïntegreerd.

Meer dan 30 000 orders werden met Odoo succesvol afgehandeld. 

Uw project bespreken?

Bekijk de video case

Customer case: Tintelijn

Tintelijn CVBA is een schildersbedrijf, verfwinkel en online shop. Als ecologisch pionier werkt het bedrijf sinds 1989 met duurzame materialen. De aannemingsactiviteiten, de PoS, de webshop steunen op Odoo Enterprise voor een correcte opvolging en afhandeling. 


Uw project bespreken?

Customer case: Pozyx

Pozyx NV ontwikkelt een soft- en hardware platform voor nauwkeurige indoor lokalisatie o.b.v. ultrabreedbandtechnologie. Het bedrijf is een spin-off van de Universiteit Gent in 2015. Odoo Enterprise is er het platform voor e-Business, CRM, orderafhaneling, rapportering en het financiële aspect. 

Uw project bespreken?

Customer case: TVD Torhout

"Trends in Verf en Decoratie" is een interieurspeciaalzaak te Torhout. Verf, behang, vloerbekleding, gordijnen en raamdecoratie behoren tot het assortiment. Odoo Enterprise is er succesvol geïmplementeerd voor CRM, verkoop, balieverkoop, voorraad, inkoop en financieel beheer. 

Uw project bespreken?


Customer case: Noola

Noola BVBA is een webstore voor danskledij, dansschoenen en accessoires voor ballet, jazz, streetdance, hip hop en zo veel meer dansstijlen. Odoo 4 Fashion wordt er gebruikt om een snelle en correcte orderafhandeling te verzekeren. 

Uw project bespreken?

Customer case: Allora Factory

Allora Factory BVBA ontwerpt en levert Internet of Things (IoT) en Machine 2 Machine (M2M) oplossingen met hoge toegevoegde waarde. Odoo Enterprise ondersteunt er all CRM, verkoop, voorraad, inkoop, projecten en financiële processen. 

Uw project bespreken?

Customer case: Boomkwekerij De Nolf

"Boomkwekerij De Nolf"kwekt heesters, vaste planten, coniferen, klimplanten en bomen over een oppervlakte van 30 hectare. In Odoo beheert men de horticulturele specificaties, de volledige sales flow, het B2B klantenportaal, CRM, de voorraad, de orderafhandeling en het financieel beheer.

Uw project bespreken?


Customer case: Steerable Instruments

Steerable Instruments isgericht op het ontwerpen van innovatieve hoog-precisie materialen voor medische interventies. Odoo Enterprise ondersteunt er het CRM, verkoopproces en financieel beheer. 

Uw project bespreken?

Customer case: De Kampeerder - K2

"De kampeerder" is een multimerken - multistore retauler in outdoor kledij en toebehoren met 2 winkels in Antwerpen en een e-Business platform. Odoo 4 Fashion werd er als omnichannel oplossing geïmplementeerd. Odoo zorgt er voor de multistore winkelverkoop, ERP, RFID-voorraadopvolging, financieel en B2C webshop.

Uw project bespreken?


Customer case: Artisan Bakery Products

ABP produceert en distribueert artisanale bakkerijproducten op maat. Odoo Enterprise uitgebreid met de Accomodata Food template werd er in gebruik genomen voor de verkoopadministratie, artikelbeheer, traceability, kwaliteit, het klantenportaal en veel meer.

Uw project bespreken?


Customer case: Applied Maths

Applied Maths is een bioinformaticabedrijf, met het hoofdkantoor in Sint-Martens-Latem, België, dat software ontwikkelt voor biowetenschappen. Odoo ondersteunt er het CRM, de projectopvolging en de financiële processen.

Uw project bespreken?

Customer case: Agoria

Agoria is een Belgische sectorale werkgeversorganisatie voor technologiebedrijven die door de ontwikkeling of toepassing van innovaties vooruitgang in de wereld nastreven.
Accomodata zorgt voor een op maat gemaakte module waaron alle info rond partitaire comités verzameld kan worden alsook dat leden makkelijk toegang krijgen tot deze documenten via de website.

Uw project bespreken?

Customer case: Atlantic Engineering

Atlantic Engineering is een internationale speler in de markt van doseeroplossingen voor de voedingsindustrie, met de nadruk op hygiënisch design, veiligheid en kostenreducerende processen. In 2015 implementeerde het bedrijf odoo voor CRM, verkopen, boekhouding, inkopen, magazijn, personeel en website.

Uw project bespreken?


Customer case: Best Performance

Best Performance is een multistore - multichannel retailer in sportartikelen gespreicaliseerd in turnkledij en toebehoren.
Best Performance werkt sinds 2015 met Odoo 4 Fashion voor de CRM, retail (PoS), website, voorraad, inkopen en boekhouding. 

Uw project bespreken?

Customer case: Chef de Biscuit - Amacarons

Chef de Biscuit - Amacarons produceert een ruim aanbod aan artisanale koekjes en macarons. Odoo wordt er gebruikt voor het CRM, het verkoopprocesn, de facturatie en de boekhouding, de vooraad, traceerbaarheid, inkoop, B2B-portaal en webshop. 

Uw project bespreken?

Customer case: Deba Pharma

Deba Pharma verdeelt vitamines, mineralen, aminozuren en voedingssupplementen aan artsen, kinesisten, dierenartsen, apotheken, personal coaches enz.
Odoo Enterprise ondersteunt hen bij de verkoop, aankoop, voorraadbeheer en productie.

Ook voor reparaties kunnen ze beroep doen op Odoo. 


Uw project bespreken?


Customer case: Grubau

 Grubau  is Belgisch marktleider in gereedschappen voor steenbewerking. Ze beschikken over de meest kwalitatieve en innovatieve tools uit de sector. Grubau is actief in België, GH Luxemburg en Frankrijk. Odoo Enterprise werd in gebruik genomen om het volledige proces te ondersteunen. Ook voor de reparaties kunnen ze beroep doen op Odoo.

Uw project bespreken?

Customer case: Depraet's

Depraet’s bedrijfskleding is gespecialiseerd in bedrijfs- en veiligheidskleding voor KMO’s, (para)medische sectoren, openbare besturen, etc. Met behulp van hun borduuratelier kunnen ze de werkkledij personaliseren. Odoo Enterprise zorgt voor een vlotte verwerking van bestellingen, balieverkoop, aankoop, voorraad en boekhouding.

Uw project bespreken?

Customer case: Citymesh

Citymesh creëert, beheert en onderhoudt grootschalige draadloze netwerken. Ze rekenen hiervoor op hun expertise op vlak van WiFiLab, 5G en IoT. Odoo ondersteunt hen bij de boekhouding, verkoop, projecten, HR en timesheets.

Lees de volledige case

Uw project bespreken?
Customer case: Garzini

Garzini alombekend om hun handgemaakte hoogwaardige lederen accessoires kiest voor de digitalisering van hun bedrijfsprocessen. Odoo 4 Fashion werd geïmplementeerd voor CRM, groothandelsactiviteit en de boekhouding.

 

Uw project bespreken?

Customer case: Bowdy & Brave

Bowdy & Brave, vroeger bekend als Feryn Quality Bikes, is al meer dan 25 jaar een Belgisch groothandelaar van fietsen en bijhorende accessoires. Daarnaast maken ze ook zelf clubkleding en fietsen. Zij gebruiken Odoo 4 Fashion voor boekhouding, verkoop, en B2B portaal.

Uw project bespreken?

Customer case: Quatra

Quatra is een Belgisch bedrijf, ontstaan als inzamelaar van gebruikte frituurolie en doorgegroeid tot verwerker van gebruikte frituurolie, producent en leverancier van verse frituurolie. Ze doen beroep op Odoo voor CRM, projectopvolging, productie, boekhouding en verkoop.
 

Uw project bespreken?


Customer case: GM Productions

GM Productions is een full-service standenbouwer, gespecialiseerd in het ontwerpen en uitvoeren van beursstanden, hoofdzakelijk op vakbeurzen in diverse sectoren. Ze gebruiken Odoo Enterprise voor CRM, projectopvolging, facturatie en de opvolging van de stock.

Uw project bespreken?

Customer case: Gramat

Gramat  biedt reeds 50 jaar een ruim aanbod aan van IT-oplossingen, telecomtoestellen, auto-onderdelen, onderhoudsproducten en accessoires aan. Ze steunen op Odoo Enterprise voor de boekhouding, aankoop en verkoop.

 

Uw project bespreken?

Customer case: Schepens Verpakkingen

Schepens Verpakkingen is expert in het op maat bewerken en verwerken van verschillende verpakkingsmaterialen. Ze zijn actief in de bloemen-, vlees-, voeding- en industriële industrie. Schepens Verpakkingen ondersteunt hun verkoop, boekhouding, voorraad, aankoop en productie met Odoo.

Uw project bespreken?


Customer case: Belcham

Belcham geniet van een lange ervaring in distributie van zeemleder, natuur- en kunststofsponsen en reinigingstoebehoren. Ze zijn actief in België, UK, Duitsland en Polen. Odoo Enterprise zal er instaan voor de aankoop, verkoop, CRM, boekhouding, productie en stock.
 

Uw project bespreken?

Customer case: Sirris

Sirris is het collectief centrum van en voor de technologische industrie. Ze helpen elk jaar ongeveer 1.300 bedrijven de juiste technologische keuzes maken en hun innovatieve projecten met succes te realiseren. Ze gebruiken Odoo voor hun boekhouding, verkoop, projecten, HR en planning.
 

Uw project bespreken?

Customer case: Comar Benelux

Comar Benelux is ondertussen 20 jaar actief als leverancier van condensatorbatterijen en als dienstverlener bij de optimalisatie van industriële elektrische hoog- en laagspanningsnetwerken. Dankzij hun onophoudelijke focus op klantenservice bouwde Comar Belenux een tevreden klantengroep op in België, Frankrijk en Zuid Afrika. Ze kiezen voor Odoo als ondersteuning op vlak van verkoop, stock, inkoop en boekhouding.  

Uw project bespreken?


Customer case: Meco Ingredients

Meco Ingredient, opgericht in 1995, richt zich naast de hoogwaardige broodverbeteraars en mixen voor banketbakkers ook op kant-en-klare mixen voor een uitgebreid assortiment van Belgische Wafels, Crèpes, Amerikaanse Pannenkoeken, Churro's, Donuts... Odoo Foodsafe zal hen ondersteunen bij de digitalisering van inkoop, verkoop, voorraad, productie en finance.   


Uw project bespreken?

Customer case: 22 Consult

22 Consult is een voetbal agency, gespecialiseerd in het opvolgen van spelers en in het verwezenlijken van professionele voetbaltransfers en sponsoring, zowel in binnen- als buitenland. Odoo zal hen helpen bij het centraliseren van hun gegevens. 
 

Uw project bespreken?

Customer case: Stride Europe

Stride Europe is dé specialist in het creëren van fitness- / sportruimtes. Ze begeleiden hun klanten van advies tot design én oplevering. Odoo zal er gebruikt worden voor het beheer van de boekhouding, voorraad, verkoop en wordt tevens gekoppeld aan hun e-business. 
 

Uw project bespreken?


Customer case: Mijn Maatwerk 

Mijn Maatwerk - BSF is een online schrijnwerkerij uit Oudenaarde die zich focust op interactief geconfigureerde maatkasten voor verschillende toepassingen: dressing, bureau, keuken, ...
Zij maken gebruik van Odoo Enterprise die voorgoed hun Excel files zullen vervangen. 

Uw project bespreken?

Customer case: Mail-Box

Mailbox is een jong, Belgisch merk met een passie voor wenskaarten en stationery. Hun producten hebben een groot bereik dankzij hun eigen grafisch design. De nieuwste trends worden steeds in een eigen jasje gegoten met als doel een lach op ieders gezicht te toveren. Mailbox verkiest Odoo voor de boekhouding, voorraad, aankoop, verkoop, productie en online shop.

Uw project bespreken?

Customer case: Jobmatch

Jobmatch is een interim- en selectiekantoor met verschillende vestigingen in heel België. Met hun meer dan 40 jaar ervaring zorgen ze elke dag opnieuw voor de juiste match tussen kandidaten en bedrijven. Zij zullen met behulp van Odoo hun financiële bedrijfsstroom moderniseren door gebruik te maken van onder andere document management, boekhouding, facturatie, ... 

Uw project bespreken?


Customer case: E3 Harelbeke

De E3 BinckBanck Classic is een wielerwedstrijd met vertrek en aankomst te Harelbeke. Het is een 200 km lange voor eliterenners die sinds 1958 wordt georganiseerd door de vzw Hand in Hand. Ze maken gebruik van Odoo Enterprise voor verkoop, in koop, voorraad en facturatie. 


Uw project bespreken?

Customer case: Shutdown Fasteners

SFSB is dé leverancier voor alle type bevestiginfsmaterialen zoals fasteners, specials, ASTM-studbolts en nuts, DIN/ISO/NEN-bouten en moeren. Ze rekenen op Odoo voor de CRM, boekhouding, voorraad, aankoop en verkoop.

Uw project bespreken?

Customer case: Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier. Al het speelgoed dat Plan Toys maakt is enkel van sterke en duurzame materialen en is geproduceerd op een ecologisch verantwoorde manier. Plan Toys kiest voor Odoo voor de ondersteuning van hun boekhouding, CRM, voorraad, verkoop en koppeling met hun WMS en B2C online shop


 

Uw project bespreken?


Customer case: Sijs

Sijs is een interieurspeciaalzaak waar iedereen zijn gading kan slaan wat betreft verf, behang, vloerbekleding, gordijnen en raamdecoratie. Odoo wordt er gebruikt voor CRM, verkoop, balieverkoop, voorraad, inkoop en financieel beheer.


 

Uw project bespreken?

Customer case: E5 Fashion

E5 Fashion is een keten voor dames- en herenkleding, met 55 winkels verspreid over heel Vlaanderen. Reeds meer dan 40 jaar onderscheiden ze zich door een persoonlijk contact en uitmuntende service aan te bieden aan hun klanten. Hun collecties zijn aangepast en uitgebreid met een mooie keuze aan comfy, stijlvolle en trendy kledij, waarin je bij elke gelegenheid kan stralen. Zij zullen Odoo Enterprise in gebruik nemen voor o.a. Finance, PoS, Kwaliteitscontrole, verlof, documentenbeheer, planning, ...

Uw project bespreken?

Customer case: Van Thuyne Gewelven

Van Thuyne Gewelven is een modern bouwbedrijf, gevestigd in Waregem, dat zich focust op de productie en verkoop van gewelven, predallen, prefabblokken en kolommen. Hierbij voorzien zij een service op maat van de klant en streven zij naar een onberispelijke levering. Accomodata zal Odoo Enterprise implementeren voor om tal van bedrijfsprocessen te moderniseren en te centraliseren waaronder finance, verkoop, aankoop, productie, kwaliteitscontroles,….


Uw project bespreken?


Customer case: B&G Sleutel

Slotenmaker BG Sleutel in Koksijde is dé referentie voor een snelle en betrouwbare service. Men voorziet het nodige advies en plaatsen of herstellen sloten en veiligheidscilinders. Odoo Enterprise zal worden geïmplementeerd om Finance, Verkoop en Aankoop te faciliteren en digitaliseren.

 

Uw project bespreken?

Customer case: D Soft

D Soft is een software bedrijf gevestigd in Gent dat zich focust op de ontwikkeling van verschillende producten en diensten die het elektronisch gebruik van documenten moet stimuleren en vereenvoudigen. Odoo Enterprise zal er geïmplementeerd worden om processen zoals finance, helpdesk, website, verlof, document management, projectbeheer, ... sneller en eenvoudiger te laten verlopen.
Uw project bespreken?

Customer case: Aphea.Bio

Aphea.Bio is een biotech R&D bedrijf, gevestigd in Zwijnaarde. Als spin-off van de VIB maken zij er hun missie van om nieuwe en superieure biologische landbouwproducten te ontwikkelen. Door hun succes en groei, dient de nood aan een ERP-systeem zich aan. Zo zullen o.a.  finance, aankoop, voorraad, helpdesk, document management, ... deel uitmaken van hun Odoo-omgeving.


Uw project bespreken?


Customer case: PurFi Manufacturing

PurFi is een technologiebedrijf dat maagdelijke kwaliteitsproducten maakt van de meest ondergewaardeerde grondstof op aarde: afval/
De hoogwaardige output van PurFi's proces maakt de vezels toepasbaar in elk textielproduct.
Odoo Enterprise zal er geïntroduceerd worden om Finance, Manufacturing & warehousing in goede banen te leiden.

Uw project bespreken?

Customer case: Musiq4All

Musiq4All is een distributeur van allerhande video- en audio-apparatuur.
Gevestigd in Ronse zijn ze een vast waarde binnen de Beneluxmarkt.
Odoo zal ervoor zorgen dat facturatie, verkoop & stock in goede banen geleid worden.


 

Uw project bespreken?

Customer case: Cavalier 

Cavalier is een Belgisch familiebedrijf dat sinds zijn oprichting in 1996 uitsluitend chocoladeproducten zonder toegevoegde suikers ontwikkelt, produceert en verdeelt.

Cavalier richt zich tot chocoladeliefhebbers die suikers willen of moeten vermijden om nog gezonder te genieten van chocolade, om hun slanke lijn te behouden of uit medische noodzaak, maar zonder toegevingen te doen op gebied van smaak.

Accomodata zal de implementatie van Odoo Enterprise verzorgen voor onder andere Finance, e-Business, e-Marketing, Sales, Document Management, ...

Uw project bespreken?


Customer case: Hoca Meat 

Hoca Meat Products is een onderneming gevestigd in Deerlijk, gespecialiseerd in het vervaardigen van gekoelde vleeswaren voor de moslimmarkt. Deze producten worden dan ook strikt bereid volgens de halal normen. Zij zullen Odoo Enterprise in gebruik nemen voor Finance, Aankoop, Verkoop & Voorraad.

Uw project bespreken?

Customer case: Homeqube 

HomeQube NV - gevestigd in Kortemark - is een jonge en dynamische projectontwikkelaar die woningen bouwt voor de toekomst. Hun concept steunt op jaren ervaring in de bouwsector en een grondige kennis van duurzame bouwtechnieken. Als bouwpartner willen ze particulieren en investeerders in nieuwbouwprojecten een ecologische, flexibele en rendabele bouwformule aanreiken. HomeQube NV ontwikkelde een modulaire en duurzame formule om het bouwen van een BEN-woning voor iedereen haalbaar te maken.

Uw project bespreken?

Customer case: Boxed Concepts

Boxed Concepts is een jong en ambitieus bedrijf in het verhandelen van producten voor vloerbedekking.
Odoo wordt er in gebruik genomen voor ondersteuning van de in- en verkoopprocessen, de voorraad en de boekhouding

Uw project bespreken?


Customer case: Dina Sport

Dinasport is gespecialiseerd in het verdelen van diverse topmerken in de sportbranche. Hun producten zijn te vinden in de betere sportwinkel en fietszaak. Dinasport werkt met Odoo 4 Fashion voor de CRM, retail (PoS), website, voorraad, inkopen en boekhouding. 

Uw project bespreken?

Customer case: Enfant Terrible

Enfant Terrible is een jong en Belgisch merk met een frisse, eigenzinnige look. Enfant Terrible ontwerpt wenskaarten, briefpapier, verjaardagskalenders en andere mooie musthave spullen.
Enfant Terrible kiest voor Odoo om de productie, aankoop en verkoop, voorraad, boekhouding en webshop te onderhouden. 

Uw project bespreken?

Customer case: Heliostream

Heliostream is uw energiedeskundige op vlak van zonnepanelen en nieuwe energie. Ze maken gebruik van Odoo voor de aankoop, verkoop, voorraad en facturatie.

Uw project bespreken?


Customer case: InterIT

InterIT, gevestigd in Wetteren, is dé IT-expert bij uitstek voor het onderhouden, installeren en end-to-end ondersteunen van volledige ICT-omgevingen. Dit zowel on-site, hybride als cloud.
Met Odoo Enterprise zullen zij hun Verkoop-, CRM- en facturatieprocessen verder optimalisering.

Uw project bespreken?

Customer case: Yuno - Ollin

Yuno-Ollin, gevestigd te Duffel, is dé referentie wanneer we het hebben over matrassen op maat. Hun missie bestaat eruit om uw nachtrust te optimaliseren door uw matras af te stemmen op uw noden.
Met Odoo Enterprise stroomlijnen ze hun finance- aan- & verkoopprocessen, productie, CRM, stockbeheer, website & e-Commerce, ...

Uw project bespreken?

Customer case: Sobelhor

Sobelhor, gevestigd in Brussel, biedt professionnals van de HORECA een selectie van de beste fruitsappen, koffies, thees en accessoires aan dat volledig aangepast is aan hun verwachtingen.

Odoo Enterprise wordt er gebruikt voor Ann- & verkoop, finance processen, onderhoud, stock management, ...

Uw project bespreken?


Customer case: IBA-Benelux

IBA Benelux BV biedt zijn klanten software en industriële hardware oplossingen aan voor het meten, verwerken van data.

Dankzij Odoo heeft men de financiële processen kunnen automatiseren.

Uw project bespreken?

Customer case: Joye kantoorinrichting

Joye Kantoor, gevestigd in Deerlijk, biedt een totaalconcept op het vlak van kantoorinrichting. Elke dag gaan ze vol enthousiasme op zoek naar de ideale oplossing voor elke klant, binnen elk budget.

Odoo Enterprise zal hun finance processen en projectbeheer stroomlijnen alsook hun stockbeheer en aankoopprocessen vergemakkelijken.

Uw project bespreken?


Customer case: Slotenmaker Danick 

Sedert 1985 is Danick uw trouwe partner in Ronse en omstreken voor wat betreft schoenherstellingen, sleutels en sloten, brandkasten, trofeeën, graveringen en zoveel meer.

Ze maken er hun missie van om een goede service én kwaliteit te leveren aan hun klanten.

Odoo zal in gebruik genomen worden om hun eCommerce activiteiten in goede banen te leiden.

Uw project bespreken?


Customer case:WTCB Buildwise

 Het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) heeft als doel om aannemers en andere bouwprofessionals te helpen door middel van onderzoek, kennisverspreiding en praktische ondersteuning.
Odoo Enterprise zal er in gebruik genomen worden voor Finance, HRM & algemeen beheer van bijdragen.


Uw project bespreken?

Customer case: Rotolux

Rotolux is een Belgische producent van cadeaupapier. Zij ontwerpen en produceren sinds 1986 cadeaupapier en geschenkverpakkingen met hart en ziel voor groothandels en winkelketens.
Odoo zal hun taken verlichten op gebied van o.a. Document Management, Finance, e-Commerce, Productie, Stock, ...Uw project bespreken?


Customer case: Logi-technic

Als onderdeel van House of HR, is Logi-Technic dé gevestigde waarde wat betreft outsourcing van techniekers binnen industrie, bouw, facility, engineering & infrastructuur.
Vanuit hun talrijke kantoren zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië, voorzien zij hun klanten snel van de technieker(s) met de juiste skills.
Voor hun magazijn te Wevelgem kozen ze voor Odoo Enterprise om makkelijk hun stock te beheren en materialen te verdelen aan hun equipe over heel België.

Uw project bespreken?


Customer case: Kärcher Center Van Mol

Kärcher Center Van Mol, met verschillende vestigingen in Vlaanderen, is het grootste verdeelcentrum ter wereld van het befaamde Duitse merk van reinigingstoestellen.
Zij zullen voortaan gebruik maken van Odoo Enterprise voor o.a. Verkoop, Aankoop, Finance, Logistiek, Dienst na verkoop, Balieverkoop, HR, ...

Uw project bespreken? 

Customer case: Illus Object

Illus is een kleinschalig Belgisch merk dat zich focust op interieur. Eenvoudig design dat slim, elegant en licht is. Hun passie voor vakmanschap en esthetiek vormen de basis van Illus.
Zij zullen Odoo in gebruik nemen om hun onder andere hun finance processen, sales & aankoop, stock management, website, e-commerce, ... te centraliseren.

Uw project bespreken? 

Customer case: De Kemphaan

De Kemphaan - gevestigd te Hamme - biedt bedrijven een creatieve oplossing met een maatschappelijke meerwaarde, gerealiseerd dankzij de inzet op maat van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Zij benutten het volledige potentieel van Odoo wat betreft CMR, Verkoop, Voorraad, Boekhouding, Productie, aankoop & rapportering.

Uw project bespreken?


Customer case: DSM Trotting

DSM Trotting, gevestigd in Desselgem, is uw partner bij uitstek voor al uw toebehoren binnen de ruitersport.
Odoo Enterprise helpt hen om o.a. hun processen rond boekhouding, verkoop, aankoop, productie, stockbeheer,... te stroomlijnen.

Uw project bespreken?

Customer case: De Baerdemaker Roger

De Baerdemaeker - Het Vlaams Zaadhuis, gevestigd in Lievegem, één van de langst bestaande Belgische postorderbedrijven in de tuinsector.
U kan bij hen terecht voor alle tuinmateriaal, zaden, meststoffen en herstellingen van tuinmateriaal.
Via Odoo slagen zij erin hun verkopen, reparaties, kassaverkoop, verhuur, boekhouding, marketing en tal van andere processen te centraliseren.

Uw project bespreken?

Customer case: Festor

Festor, gevestigd in Kortrijk, is een Belgisch eventmanagement- en productiebedrijf. Zij bieden onvergetelijke ervaringen met een team gedreven door een onvoorwaardelijke werkethiek en persoonlijke zorg voor klanten.
Zij denken graag verder dan het gewone en streven ernaar meer te doen dan verwacht wordt.
Odoo Enterprise maakt het voor hen mogelijk om CRM, Verkoop, boekhouding, Projecten, Timesheets, Voorraad... efficiënt op te volgen.

Uw project bespreken?


Customer case: I-Beton

I-Beton is een gevestigde waarde als het gaat over betonnen putten, lateien, palen, muurkappen, platen en betonbuizen. Odoo Enterprise ondersteunt IBeton op vlak van CRM, sales en het volledige financiële aspect.

Uw project bespreken?

Customer case: Kustverhuur

Kustverhuur is uw partner bij uitstek voor het huren of verhuren van vakantieverblijven aan de Belgische kust.
Odoo Enterprise zal in gebruik genomen worden voor onder andere de website, planning, finance, ...

Uw project bespreken?

Customer case: Kaapwijn Brugge

Kaapwijn Brugge beschikt over een assortiment van wereldwijnen waarvan hoofdzakelijk Zuid-Afrikaanse wijnen maar ook Franse, Spaanse, Italiaans, Argentijnse, Chileense. Aangevuld met een assortiment sterke dranken zoals diverse Gin's, Rum's, Vermouth.

Uw project bespreken?


Customer case: Life

Life bvba is één van de pioniers op het gebied van verkoop en onderhoud van automatische externe hartdefibrillatoren, in de volksmond AED’s genoemd. Odoo Enterprise wordt gebruikt voor verkoop, aankoop, boekhouding, voorraad, marketing en HR.

Uw project bespreken?

Customer case: Biocoat

Biocoat biedt een complete service voor het isoleren en afwerken van ieder muurtype, zowel interieur als exterieur. Hun expertise op vlak van duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en
ecologie zorgt ervoor dat uw woning herleeft terwijl u toch uw steentje bijdraagt aan een beter leefmilieu. Odoo Enterprise staat er in voor verkoop, voorraad, facturatie, uurregistratie, HR en de website. 

Uw project bespreken?

Customer case: Atelier Noterman

Atelier Noterman, gevestigd in Kluisbergen, staat garant voor kwaliteitsvolle broeken. Reeds 73 jaar zijn staan zij garant voor duurzaamheid en een fair deal voor iedereen.
Zij zullen Odoo Enterprise in gebruik nemen voor onder andere Finance, Sales, Inkoop, Document Management, website, eCommerce, ...
Zij zullen tevens genieten van de voordelen van Accomodata's Odoo for Fasion. 

Uw project bespreken?


Customer case: Vandeweghe Flexo Printing

Vandeweghe Flexo Printing, gevestigd in Aalter, heeft meer dan 133 jaar ervaring in het bedrukken van alle soorten flexibele verpakkingen. Ze differentiëren zich door elke verpakking als uniek te beschouwen en gaan tot het uiterste om een kwalitatief product af te leveren.
Odoo Enterprise zal onder andere hun Finance, Sales, Purchase eCommerce processen stroomlijnen waarbij ze ook hun website zullen laten ontwikkelen in Odoo. 

Uw project bespreken?